Empress Hotel, Sepang, hotel hanya 10 kilometer dari KLIA & KLIA2

The 11-Storey Empress Hotel Sepang mempunyai 324 bilik dan suite. Ia adalah kira-kira 8 km dari Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) dan 10 km dari klia2.

Ia juga adalah 8 km dari Litar Antarabangsa Sepang di mana Formula One, Japan GT dan Motor Sport GP, Merdeka Endurance, Le Mans dan Festival Asia Speed sedang diadakan setiap tahun.

Hotel Sepang ini menawarkan 320 tetamu yang luas dan selesa bilik dan suite. Semua bilik dilengkapi dengan kemudahan membuat kopi dan teh, televisyen. kemudahan telefon IDD, akses internet berkelajuan tinggi, dalaman filem, pengering rambut dan kemudahan moden yang lain.

Deluxe Room

Hotel Shuttle Services

Disediakan atas permintaan. Sila bertanya di Kaunter atau hubungi (603) 8706 7777.
Perkhidmatan yang disediakan dengan KLIA-Empress Hotel Sepang atau sebaliknya atau KLIA2-Empress Hotel Sepang atau sebaliknya.

Berubah pada RM15.00 nett seorang sehala dari 7:00-23:00. surcaj 50% akan dikenakan untuk perkhidmatan ulang-alik selepas 11:00 atau sebelum 7 pagi.

Hanya hanya 8 minit dari Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA), Empress Hotel, Sepang mempunyai semua yang anda akan rindu untuk. Merasai keselesaan Maharani sambil menikmati kemudahan yang mempunyai akses yang mudah ke Lebuhraya Utara Selatan dan Kesas / Elite Highway.

Jauh dari kesibukan, namun di tengah-tengah Super Koridor Multimedia (MSC), nukleus lembah silikon Malaysia, Empress Hotel, Sepang menawarkan pintu masuk yang sempurna untuk perniagaan dan percutian.

Kemudahan bilik

Penghawa dingin
Warna televisyen
Antarabangsa dail Telefon Direct
Filem dalam bilik
Pengering rambut
Coffee & Tea kemudahan membuat
Masa daftar keluar: 12 tengah hari / Masa daftar masuk: 02:00
Elektrik 220 / 240V

Perkhidmatan

24 Waktu Perkhidmatan Bilik
Kedai cenderamata
Permukaan dan Basement Parking
Roof Top Kolam Renang
Bilik kecergasan
Perkhidmatan dobi dan valet
Pusat perniagaan
Limosin dan Kereta Sewa

 

Address:    Jalan ST 1C/7, Medan 88, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang
Phone:    +603-8706 7777

Open in Waze

 

Category: Hotel

Tags: , , , ,

- January 18, 2017
Hello! Kami, makanan dan pasangan perjalanan penulis blog Malaysia dari Kuala Lumpur. Kami suka pergi di sekitar bandar untuk makanan yang baik dan menuliskan di blog ini.