Awana Genting Golf & Country Club

Terdapat apa-apa seperti permainan menyegarkan golf di Malaysia dibuat lebih menyeronokkan melalui udara gunung yg menyegarkan pada Ronald Fream kejohanan direka padang golf dipanggil Awana Genting Golf & Country Club. Sesungguhnya angin sejuk yang menyegarkan di padang golf ini Pahang adalah perubahan dialu-alukan daripada haba dan kelembapan kawasan tanah rendah.

awana-genting-02

Kemahiran permainan pendek anda, terutamanya meletakkan harus datang dengan mudah di Awana Genting Golf & Country Clubs hijau Bent-rumput yang sangat cepat. Tiada kasar pada ini padang golf Pahang tetapi cangkuk teruk atau keping boleh mendarat bola anda ke dalam hutan primer sekitarnya. Precision adalah semua penting dalam susun atur ini.

awana-genting-01

Sementara semua 18 lubang ini padang golf Malaysia mencabar dengan cara mereka sendiri, terdapat beberapa pemain golf mungkin mahu mengambil perhatian. Tara 3 keempat ialah lubang indah dan dramatik dengan personaliti yang tersendiri. Ia adalah lubang untuk pemain yang tepat, seperti kolam berhadapan hijau akan menghukum pemukul lemah dan gaung di belakang akan menghukum semua pemukul kuat.

awana-genting-03

Lapan belas merupakan lubang penamat mencabar sesuai. Pukulan tee mestilah panjang yang baik untuk mengelakkan kubu laluan perairan yang besar. Keping A akan berakhir di dalam jurang. Pukulan pendekatan mesti mendarat tidak melantun ke hijau tiga peringkat dan secara dramatik-kontur yang cerun belakang ke arah sandtrap di hadapan.

Awana Genting Highlands padang golf benar-benar satu padang golf menyeronokkan yang berbeza daripada yang lain daripada padang golf di Malaysia.

Category: Hotel

Tags: , ,

- June 19, 2015
Hello! Kami, makanan dan pasangan perjalanan penulis blog Malaysia dari Kuala Lumpur. Kami suka pergi di sekitar bandar untuk makanan yang baik dan menuliskan di blog ini.